Julegudstjeneste og julekoncert i Nykøbing Falster

Opdateret: 4. dec. 2019

Gudstjeneste juleaften kl 15-16.

Igen i år afholder City kirken den traditionsrige, stemningsfyldt, smukke, fredsfyldte og livgivende gudstjeneste juleaften.

Kirkens fantastiske lovsangs band, synger for og med os alle, og sørger for at føre os ind i den perfekte julestemning. Bandet består bl.a. af søskende parret Josefine og Alexander Jønsson, som også er kendt for deres fantastiske julekoncert som afholdes hvert år i City Kirken.

Efter den smukke sang og musik formidles Juleevangeliet og budskabet om Jesu fødsel opleves livgivende og nærværende.

I City Kirken er alle velkomne. Allerede i døren mødes du af den første, der byder dig velkommen med et smil. I cafeen bliver du budt på gratis kaffe, varm kakao og lækkerier før og efter gudstjenesten.

Har du ikke tidligere besøgt City Kirken, så kig forbi juleaften. Du vil få en oplevelse ud over det sædvanlige, og opleve at det er den bedste start på en smuk juleaften.

City kirken er en af byens frikirker, som i stil og formidling bestræber sig på, at alle føler sig godt tilpas og får en god oplevelse. Men mest af alt ønsker vi , at alle præsenteres for evangeliet og hvad troen kan betyde for det enkelte i hverdagen, i medgang og når livet ikke føles så nemt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen juleaften kl. 15.00-16.00 i City Kirken, Torvet 3, 2 sal (der er elevator og trapper), Nykøbing F.

Julekoncert i City kirken Nykøbing F

Igen i år byder City Kirken i Nykøbing F velkommen til årets julekoncert. Hvert år afholdes en julekoncert med den hyggeligste stemning og alle de skønneste julesange. Intim, fredfyldt, glædespredende og hyggelig stemning er beskrivende for denne GRATIS julekoncert.

Søskendeparret Josefine & Alexander Jønsson med band, byder igen i år dig, din familie, dine venner og naboer velkommen lørdag d.21.12.19 kl. 16 -18 i City Kirken, Torvet 3,2.sal (der er elevator og trappe)

Der er indlagt en kort pause, hvor der serveres julelækkerier.

Koncerten er som tidligere nævnt GRATIS for alle. I år vil der dog være mulighed for at støtte søskendeparrets missionsture til udlandet.

Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen til julekoncert med alle de skønneste engelske og danske julesange. Koncerten foregår i smukt julepyntede omgivelser, udsigt til byens smukke torv med det store juletræ

Hjertelig velkommen lørdag d. 21.12. kl 16 -18.

61 visninger

Torvet 3, 2. sal