Torvet 3, 2. sal

• YouTube Social Ikon

Det sker

i citykirken

Du er hjerteligt velkommen!

Onsdage kl.17

Hver onsdag inviterer vi til bøn. Der vil være et kort oplæg, bøn for byen, bøn for personlige emner og soaking i Guds nærvær.

Søndage kl.16

På vores ugentlige gudstjeneste kan du opleve livsbekræftende sang og musik, et ord til livet, samt personlig forbøn, hvis du ønsker dette. Efter gudstjenesten byder vi på kaffe og fællesskab.

Kom og oplev Guds kærlighed, Evangeliets kraft og Jesu fred.

YOUTH LIFE

Du er hjerteligt velkommen!

Onsdage kl.17-18

Søndage kl.16-18

Kom og oplev Guds kærlighed,  Evangeliets kraft og Jesu fred.

Lyt til prædiken online her

Vi  har lovsangsband hver søndag hvor josefine også gerne synger lidt af hvert, lyt til et udsnit af josefines egen musik her

YOUTH LIFE

- Fredage i ulige uger kl.19-23

Fredage står i de unges tegn, når de med fest, farver og fællesskab åbner dørene for en vild aften med lovsang, ord til livet, equip og vanvittigt fede konkurrencer.

Er du ung eller føler du dig ung, så er fredage i ulige uger noget for dig.

join vores ungdomsklub youth life

Specielle events offentliggøres løbende herunder

Healing Room

Velkommen til Healing Room

Søndag d. ...... kommer snart kl 16  i Citykirken Nykøbing F.

Alle er altid velkomne og der er gratis entre.

Ønsker du fysisk eller psykisk helbredelse, eller er du blot nysgerrig eller åndeligt søgende, så kig forbi Citykirken.